[· Right News ·] Music Garden

Rodinný reggae festival ze zámecké zahrady v Louňovicích pod Blaníkem

Divadelní spolek Lokvar

✨ Divadelní spolek Lokvar ❤️ vystoupí v sobotu ve 13.30 se svou originální loutkovou hrou Sněhurka:
https://lokvar.cz/snehurka/ 🔗

Něco o tomto spolku jejich vlastními slovy:

✨ Jsme spolužáci a absolventi Katedry Loutkového a Alternativního divadla DAMU a dlouholetí spoluhráči nejdříve z Dejvického divadla, poté z Divadla v Dlouhé, nyní na volné noze.

✨ Po letech převážně činoherního divadla se nám zastesklo po loutkách, a tak jsme v roce 2002, kdy naše domovská scéna byla pod vodou, založili LokVar. Zakládajícími členy jsou Ivana LOKajová a Peter VARga, postupně jsme se rozrostli o další spolužáky Martina Velikého, Markétu Pellarovou a Pavla Tesaře. Stálý tým tvoří režiséři Arnošt Goldflam, náš ročníkový guru, Michaela Homolová, naše spolužačka, autor hudby Milan Potoček a hlavně naše dvorní výtvarnice, autorka všech výprav a loutek a spolužačka Bára Hubená.

✨ Věnujeme se loutkovému divadlu pro děti, od těch nejmenších až po ty dospělé. Důraz klademe na hravost, imaginaci, loutku a hlavně na to, aby se pobavily nejen děti, ale i jejich dospělí.

✨ Pravidelně se zúčastňujeme vrcholných přehlídek českého profesionálního divadla Mateřinka Liberec, Skupova Plzeň, festival Dítě v Dlouhé… Můžete nás potkat v Praze v Divadle v Dlouhé, v Dejvickém divadle, KC Vozovna nebo na zájezdech po celé české republice a zahraničí (Brazílie, USA, Belgie, Slovensko…)